Biografija

Selim Ljuljanović je rodjen 16. 03. 1951. god. u Dinošama nadomak Podgorice.

Osnovnu školu je završio u Tuzima.

1964. god. upisuje Teologiju Alaudin Medresa u Prištini i završava je 1969. god. Od 1970. godine radi kao islamski teolog u Biševu kod Rožaja.

Od 1977. godine nastavlja studije na Filozofskom fakultetu u Prištini. Studije završava 1982. godine i postaje profesor Orijentalistike.

Od početka rada, kao teolog ulazi u svijet okultizma kada dolazi do literature (starih arapskih kniga) baš u Biševu.

1983. god Selim nastavlja istraživanje na Univerzitetu za parapsiholška istraživanja u Milanu i postaje prvi diplomirani parapsiholog u ex Jugoslaviji.

Željan daljeg istraživanja i znanja 1988. godine odlazi u Indiju i vraća se 1991. godine sa zvanjem orjentalnog maga Devete dimenzije.

Selim od 1994.-1996. godine boravi u New Yorku. Od 1997.- 2003. godine boravi i radi na par klinika u Chicagu gdje se pratio njegov rad.

Profesor Ljuljanović je 2002. godine počasni predsjednik Arke.

Počasni je predsjednik “Elita”-Rusija, specijalizovane tradicionalne narodne medicine i iscjeliteljstva od 2008. godine. Član je Centra za naučno istraživanje i praktične nastave u Moskvi.

Član je Međunarodne akademije za inovaciju tehnologije i duhovnog razvitka Moskve.

Član je internacionalne PSI Akademije Čehoslovačka.

Predsjednik je Alternativne medicine Crne Gore od 2008.-2012. godine.

Od 2012.-2016. godine predsjednik je Instituta preventivne i alternativne medicine Crne Gore.

Selidbom u Rusiji, bolje reći u San Petersburgu 16.03.2009. godine postaje magistar psihologije. Iste godine postaje prvi doktor komplementarne i narodne medicine u bivšoj Jugoslaviji.

Selim je 2015. god. doktorirao Komplementarnu narodnu medicinu u Moskvi na temu /Vaše misli su vaš život/. Ubrzo nakon toga izabran je za predsjednika Instituta komplementarne tradicionalne narodne medicine Crne Gore, koji je preimenovan 2017. godine u Udruženje tradicionalne alternativne medicine Crne Gore na čijem čelu je i danas.

Selim je i podpredsjednik Međunarodnog komiteta za ljudska prava sa aspekta medicine od 2012.- do danas.

Rad profesora Ljuljanovića se pratio na par klinika u Evropi i svijetu kao što su, duševna bolnica Niderland u Frankfurtu, duševna bolnica Marsej u Parizu, M.D.P. C Chicago i New York.

Profesor Ljuljanović je učesnik i predavač na svim kongresima koji se održavaju u Evropi i Svijetu.

Selim je publicista, novinar i dopisnik niza specijalizovanih novina iz oblasti okultizma i tradicionalne medicine.

Prof. Ljuljanović je danas poznat u svijetu kao ekspert za duševne bolesti, neuroze, psihoze, psihoneuroze, depresije, stres, neurostanja, tikove, epilepsije, stečenu šizofreniju, sterilitet, impotenciju, frigidnost i psihosomatska oboljenja.

Kao orjentalni mag ekpert je za uspostavljanje dijagnoze da li je osoba pod dejstvom tih sila (crne magije), istovremeno je sposoban da otkloni ta dejstva. Obično se radi o porodičnoj disharmoniji, bračnoj disharmoniji, ljubavnim blokadama, blokadama u biznisu, zdravstvenim problemima kao i padu koncentracije.

Kao bioenergetičar, prof. Ljuljanović postiže odlične rezultate kod: cisti, astme, hroničnog bronhitisa, reumatskih bolova, glavobolje, zapaljenja jajnika, noćnog mokrenja kod djece.

Dugogodišnji rad i istraživački projekti u kojima je Prof. Ljuljanović učestvovao kao bijeli orjentalni mag i parapsiholog na svim svjetskim i evropskim kongresima kao istraživač i predavač specijalizirao je izradu lične, kućne i biznis zaštite koja ima funkciju: aktiviranje kolektivne svjesne i podsvjesne energije, otvaranja kanala za prijem pozitivne energije a zatvaranja za prijem negativne energije, suprostavljanja svim zlim silama a tu spadaju: crna magija, protiv džinova, protiv sihra, urokljivih očiju, loših vibracija i neprijateljskih poruka, zaštita svakog organa tijela, deblokade svih polja koja mogu biti sopstvenom ili blokadom trećeg lica izazvana.

Prof. Ljuljanović je na svjetskim i evropskim kongresima osvajao, kao izvrstan predavač, iscjelitelj, liječnik, psihoterapeut, psiholog, puno nagrada, nabrojaćemo neke koje su značajne:


•​ Ruska dvorska titula GROFA

•​ Orden Zvezda magistra

•​ Master zlatne ruke

•​ Master goluba mira

•​ Master goluba ljubavi

•​ Zaslužni iscjeljitelj prvog stepena

•​ Specijalna nagrada za populurizaciju tradicionalne medicine

•​ Zlatna plaketa za parapsihologa godine

•​ Srebrena plaketa

•​ Zlatna plaketa za psiologa godine

•​ Zlatna plaketa za duhovnog isjelitelja

•​ Zlatna plaketa za Orjentalnog maga

•​ Zlatna plaketa za humanog iscjeljitelja

• Nagrada Balkanske akademije Gerontolog I

• Nagrada Balkanske akademije Gerontolog II

• Put ka Olimpu

• Nagrada za uspješno liječenje psihosomatskog i psihičkog oboljenja naroda i nacije

• Nagrada za propagandu zdravog i uspješnog života

• Titula Akademika 03.03.2019. godine - Međunarodna Akademija Evrope dodijeljena u Vienna

 

Kontakt telefoni

Selim Ljuljanović

+382 69 666 699
+381 62 666 797
+387 66 680 999

Zapratite me

Search